AREA Byggprojekt söker servicesnickare

Om oss
Area Byggprojekt är ett modernt och nytänkande byggföretag som verkar i södra Sverige, företrädesvis västra Blekinge, norra Skåne och Kronoberg.

Vi är specialiserade på nyproduktion av bostäder; allt ifrån en villa till hundratals lägenheter. Genom systerbolaget AREA Fastighet utvecklar och äger vi egna fastigheter i form av hyresrätter och lokaler.

Area Byggprojekt startade 2012 och vi är idag ca 20 medarbetare. Företagets huvudkontor och lager finns i Kyrkhult i nordvästra Blekinge. Våra ledord; kvalitet, stolthet och pålitlighet genomsyrar hela vår verksamhet och har format oss till det byggföretag som vi är idag.

Företaget är inne i en expansiv fas och vi söker därför en servicesnickare.

Dina arbetsuppgifter

Som servicesnickare arbetar du främst med garanti- och serviceåtgärder, både vid nyproduktion av villor och lägenheter samt i befintligt fastighetsbestånd.

I arbetsuppgifterna ingår även att leda mindre byggprojekt, ansvara för samordning och vara behjälplig på de olika byggplatserna. Din utgångspunkt blir Kyrkhult, men du kommer röra dig runtom hela vårt affärsområde.

Din bakgrund
Du som söker har en bred och gedigen erfarenhet av snickeri- och hantverksyrket. Önskvärt är en allkonstnär som kan både kakel, klinker, målning och spackling, utöver ditt snickarkunnande. Som person är du social och brinner för service. Du är duktig på att planera och prioritera din egen tid och du blir snabbt självgående.

Vill du bli en del i vårt framgångsrika team?
Vi erbjuder fantastiska kollegor, servicebil, omväxlande arbete, utbildnings- och utvecklingsmöjligheter och möjligheten att trivas på ett företag som arbetar professionellt med hjärtat på rätt ställe.

Maila din ansökan till: sara@areabyggprojekt.se

Sista ansökningsdag är den 31 augusti 2022.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, där provanställning tillämpas. Månadslön. Tillsättning sker efter överenskommelse.

Kontakta gärna VD Anders Rudolfsson, tel. 0703-22 36 29, för mer information.