Vi bygger kvalitet med plats för dig.

Area Byggprojekt tummar aldrig på kvalitén

Vi är ett modernt och nytänkande byggföretag som alltid sätter dig som kund i fokus. Vi erbjuder entreprenader av högsta kvalitet och vi tummar aldrig på kvalitén. Våra engagerade medarbetare, med gedigen yrkesskicklighet, och med hjälp av våra noga utvalda underleverantörer, bygger vi lokaler, hus och bostadsområden till människor och företag i södra Sverige.

Area Byggprojekt startade 2012 och ägs av Anders Rudolfsson (VD) som har över 25 års erfarenhet inom byggbranschen. Vårt mål är att alltid arbeta nära våra kunder, göra vårt bästa med högsta tänkbara kundnöjdhet. Vi är idag ca 25 medarbetare och utför bygguppdrag åt både dig som byggherre och till dig som vill skapa din drömbostad i Skåne, Blekinge och Kronoberg.

Våra ledord; kvalitet, stolthet och pålitlighet genomsyrar hela vår verksamhet och har format oss till det byggföretag som vi är idag.

Vi bygger hållbart

För oss är hållbarhet att ta ansvar för människors livskvalitet. Vi ser till att inte belasta vår miljö mer än nödvändigt och väljer produkter som bidrar till mindre energiförbrukning och som lättare går att underhålla. Allt byggande sker med fokus på människors behov, god hälsa och tillsammans med våra leverantörer och partners för vi framtiden hållbart framåt.