Vi bygger kvalitet med plats för dig.

Från första spiken till nyckeln i handen

Area Byggprojekt erbjuder allt från byggentreprenader till mindre byggprojekt och vi tummar aldrig på kvalitén. Vill du bygga ditt livs projekt – ditt drömhus? Då är det tryggt att ha en stabil entreprenör att luta sig tillbaka på. Vi tar helhetsansvar i varje uppdrag vi utför och erbjuder en mängd olika byggtjänster som bidrar till ett lyckat byggprojekt.

Totalentreprenad

Totalentreprenad

Välj totalentrenad, det är både bekvämt och tryggt. Då tar vi ansvar för hela bygget från start till inflyttningsklart. Vi är er personliga byggledare och ansvarar för ert byggprojekt hela vägen.

Generalentreprenad

Generalentreprenad

Med ett brett nätverk av duktiga underleverantörer bygger vi moderna bostäder, genomför om- och tillbyggnationer samt anpassar kontor och lokaler utifrån era förutsättningar och önskemål.

Nybyggnation

Nybyggnation

Vi bygger ert nya hem och guidar er hela vägen – från husidé tills nyckeln sitter i er dörr. Vår arkitekt och projektledare jobbar mot samma mål – att leverera ert hus i tid med högsta kvalitét.

Byggprojekt

Byggprojekt

Vi erbjuder helhetslösningar för mindre byggprojekt såsom om-och tillbyggnationer, renoveringar samt bostadsanpassningar. Inget uppdrag är för stort eller för litet för oss.